Følg oss:

Ring oss: 91185645

Ferskere kaffe etter integrasjon mellom Tripletex og nettbutikken!

Ferskere kaffe etter integrasjon mellom Tripletex og nettbutikken!

Etter at vi i kaffemesteren.no tok i bruk nettbutikken vår og integrasjonen til Tripletex kan vi levere raskere til våre kunder! Vi kan bruke mer tid på å drive nettbutikken når alt bak går automatisk med fakturering, regnskap og lager. Det gjør at vi leverer vi enda bedre kaffe til våre kunder.

Når man driver sin egen nettbutikk kreves det mye fokus, og som regel har man fokus på andre ting en regnskapLikevel, et godt gjennomarbeidet regnskap er faktisk det beste styringsredskapet du har i bedriften din. Det er derfor ekstra viktig å ha kontroll og oversikt over økonomien. 

Tripletex regnskapssystem 

Tripletex er et komplett nettbasert økonomisystem som passer til alle – både små og store firmaer. Regnskapssystemet består av mange ulike moduler som er sømløst integrert med hverandre. Tripletex er designet for at du som ikke har erfaring med et regnskapssystem raskt skal kunne navigere og få oversikt. Du vil derfor alltid ha full kontroll over bedriftens regnskap og få en enklere hverdag.

Integrasjon av Tripletex for din nettbutikk

Webexpressen.no sin integrasjon av Tripletex utfører automatisk overførsel av fgor eksempel faktura, ordre, kunder og produkter til Tripletex økonomisystem fra din nettbutikk (Magento 1, Magento 2 eller WooCommerce). Når integrasjonen er installert og satt opp, vil du kunne få alle fakturer fra Magento automatisk overført til Tripletex for enkel og rask bilagføring. Kunden og fakturaen (eller ordre dersom det er ønskelig) blir i sin helhet eksportert til Tripletex. Bilaget kan settes til å føres automatisk mot ulike betalingsmetoder. Det har aldri vært enklere å følge den økonomiske utviklingen i ditt selskap med hjelp av Tripletex.

Kom i gang med Tripletex integrasjonen i dag.

No Comments

Post a Comment

Comment
Navn
Email
Website