Følg oss:

Ring oss: 91185645

 

Serverleie – webhosting

a

Serverleie, webhosting og webhotell

Serverleie, webhosting, webhotell eller andre kjære navn – vi er lidenskapelig opptatt av å optimalisere server forholdene for kunders nettløsninger slik at de er trygge, stabile og raske. Alle våre løsninger er satt opp spesifikt med tanke på plattformen de er bygget på og kommer med gratis SSL / HTTPS sertifikat for sikre sider samt at vi har ekstern backup på ulike geografiske lokasjoner. Alt for ekstra trygghet slik at du kan fokusere på å gjøre det du er best på uten å bekymre deg for teknologien.

Alltid tilgang på din løsning

Uansett hvor du er og når du trenger tilgang til å publisere, behandle ordre, endre innhold eller andre funksjoner har du tilgang på ditt kontrollpanel. Alt du trenger er nettilgang slik at du kan logge deg på.

a
a

Trygghet, stabilitet og raske løsninger

Vi setter opp løsningene på opimaliserte serverløsninger spesifikt for plattformen og digital løsning som er valgt. dette gir ekstra stabilitet, trygghet og raske løsninger.

Optimalisering & analyser

Vi har overvåkning 24/7 og driver kontinuerlig optimalisering og analyse av servere opp mot de tjenestene som ligger på server.

a