Følg oss:

Ring oss: 91185645

 

Smarte moduler

a

Digital Marketing & andre kanaler

Vi har god erfaring med å integrere løsninger med ulike sosiale medier, søkemotorer og andre kanaler slik at du får vist tjenesten og produktet ditt på best mulige måte. Det er mange spennende og effektive måter å jobbe på der vi kan automatisere mange oppgaver som tidligere var veldig tidkrevende.

Regnskap & ERP

Moduler og integrasjoner mot regnskap, ERP, lagerstyring og logistikk kan gjøre hverdagen mye enklere og mer oversiktlig slik at du kan bruke tiden på å skape en bedre butikk for dine kunder. Vi har allerede flere moduler klare for eksempel mot Tripletex regnskap og andre nyttige integrasjoner.

a
a

Integrert nyhetsbrev og automasjon

Ta kommunikasjonene med dine brukere og kunder til neste nivå med en integrert automasjonsløsning der brukerne får personlig og tilpasset innhold fra deg. Høres det ut som mye jobb? dette kan vi automatisere!

Analyser, rapporter og tester

Vi kan integrere analyseverktøy som gir deg all informasjonen du trenger for å drive en vellykket forretning. Eksempelvis er verktøyet Google analytics gratis i basis versjon og er et utmerket utgangspunkt for informasjon om eget nettsted. kombiner analyse med ulike A/B tester og andre test verktøy så kan du bygge en fantastisk god brukeropplevelse.

a