Følg oss:

Ring oss: 91185645

 

Starte nettbutikk

From start-up to enterprise - we help you with online shopping!

Vi hjelper deg med nettbutikken du drømmer om!

Tenker du på å starte nettbutikk eller øke omsetningen i den du allerede har? Hos oss får du trygg veiledning i hvilken «motor» du bør bruke for din nettbutikk. «Motoren» er den tekniske platformen og setter grunnlaget for din nettbutikk som vi sammen bygger videre på.

 

Vi har valgt å fokusere kun på platformene Magento og WooCommerce og har opparbeidet oss høy kompetanse på disse løsningene for netthandel. Responsive og mobilvennelige nettsider er en selvfølge hos oss. Les mer under eller kontakt oss for veiledning i hva som kan være den beste løsningen for deg. Vi vil gjerne høre fra deg!

Magento

Nye Magento overgår forgjengeren men er fortsatt i utvikling. Passer stort volum med krav om skalerbarhet for vekst og funksjoner. Det utvikles raskt nye moduler for nye funksjoner og integrasjoner mot andre systemer og mulighetene vil etterhvert bli uendelige for en optimal nettbutikk.
try it out
ss
ss

Magento Enterprise

Magento sin netthandelsløsning for storbedrifter er enda mer av alt det gode fra 1 og 2. Har du ekstremt høye krav om hastighet, stabilitet, flekibilitet i tillegg til en enorm produktkatalog og kanskje omni-kanal behov så kan dette passe dere.
try it out

WooCommerce

En fantastisk god nettbutikk løsning for mange som allerede har kjennskap til WordPress som publiseringsverktøy. Hvis du ikke planlegger enorme produktkataloger, tyngre integrasjoner mot ERP og andre systemer så kan dette være noe for deg.
learn more
a
Awesome Shortcodes
Woo Commerce
Retina Ready
Pixel-Perfect Design
Fully Responsive

Du har ønskene – vi har kunnskapen!

Teknologien er ikke målet i seg selv - men veien til målet. La oss samarbeide om å finne den beste løsningen for deg. Kontakt oss nå så vi kan starte en dialog om hvordan vi best kan nå dine mål!

Finn ut mer
a

Ikke utsett til i morgen det du kan starte i dag! Ta kontakt for å starte dialogen for din nettbutikk.

Det koster ingenting å drømme – heller ikke å ta en dialog eller kaffe med oss for å vurdere dine ønsker for nettbutikk. La oss høre fra deg!

Sketch

Uforpliktende dialog om dine ønsker og behov. Vi finner ut av dine ønsker og en løsning som passer deg.

Avtale og rammer

Når vi er blitt enige om en avtale som definerer løsningen og leveransen så setter vi i gang prosjektet i samarbeide med deg.

Design og utvikling

Vi designer og utvikler løsninge på en utviklingsserver der du fortløpende kan se hvordan prosjektet går i henhold til plan.

Test og livesetting

Når vi er enige om at løsningen er klar tester vi den igjen og legger ut løsningen så dine kunder kan ta den i bruk!

La oss ta en prat
Vi hører gjerne fra deg slik at vi sammen kan finne den beste løsningen for deres behov.
Kontakt oss