Følg oss:

Ring oss: 91185645

Vi ønsker en god jul og et godt nytt år

Webexpressen.no > Google  > Vi ønsker en god jul og et godt nytt år

Vi ønsker en god jul og et godt nytt år

Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!


Vi ser tilbake på et godt år i 2016 for netthandelen med god vekst og mange utrolig spennende muligheter. Visste du at det er over 3 millioner forbrukere som handler på nett per kvartal i Norge og at det handles for 40 milliarder per år i Norge?  Vi har lyst til å hjelpe deg med å ta en større del av dette!

NYE LOKALER I JANUAR
Over nyttår kommer vi på plass i nye lokaler i Oslo sentrum. Ny adresse blir Klingenberggaten 7 like ved nasjonalteateret. Kom gjerne på besøk fra litt uti januar når vi er kommet skikkelig på plass!

SUPPORT OVER JUL OG NYTTÅR
Vår support er åpen gjennom hverdagene i romjulen. De som har egne SLA avtaler har tilgang alle dager som bestemt i avtalen.

SETT SIKKERHET PÅ AGENDAEN I 2017
Vi anbefaler alle kunder å starte 2017 med å sikre sine nettsider. Datainnbrudd og utpressing blir en stadig størrre trussel for netthandlere over hele verden.  En stor andel nettbutikker krypterer fortsatt ikke sine nettsider skikkelig. Vi hjelper dere gjerne med å ivareta sikkerheten. Med små tiltak og lave kostnader vil man kunne oppnå en vesentlig tryggere nettbutikk. Det er viktig å sikre både data og minimere mulighet for hacking. Kontakt oss for å undersøke mulighetene for sikkerhetssertifikat og oppsett av SSL/HTTPS for din butikk.

PS: Google vil i 2017 stramme enda mer inn på sider som ikke er sikre og prioritere å vise søkeresultater sider som er sikre. Dette vil påvirke din SEO (søkemotoroptimalisering).


Vi i Webexpressen.no vil å takke for det gode samarbeidet i 2016 og gleder oss til fortsettelsen i 2017.

God jul og Godt nytt år!

 

Fredrik Bretzeg

No Comments

Post a Comment

Comment
Navn
Email
Website