Følg oss:

Ring oss: 91185645

Hosting og server tjenester

Webexpressen.no > Digital markedsføring  > Hosting og server tjenester

Hosting og server tjenester

”Hosting” er et godt kjent uttrykk i forbindelse med nettsider, og er en tjeneste der du leier plass på en server til å ha nettsiden din på. På norsk sier vi gjerne webhotell.

For at nettsiden skal være tilgjengelig på nettet for alle og enhver, må den være på en server som står på hele tiden, og den må knyttes opp mot et bestemt domene, en nettadresse. Du administrerer din lagringsplass på webhotellet ved hjelp av et nettbasert kontrollpanel som du får tilgang til. Vær OBS på at nettbutikker ofte krever en annen type hosting enn nettsider og at de ofte er mye mer ressurskrevende. Vi kan begge deler og er spesialisrte på Magento og WooCommerce nettbutikker samt WordPress og annen CMS hosting. Hos oss kan du velge ulike faste hostingpakker eller vi skreddersyr en løsning som passer for deg og dine behov.

hosting-magento-webexpressen[1]

 

Viktige elementer i en hosting-tjeneste

 • Oppetid – at serveren har nettsiden din online hele tiden er viktig. Noen tilbydere har oppetid på 99%. Webexpressen leverer over 99,99 % oppetid etter avtale, noe som er over gjennomsnittet for slike hosting-tjenester.
 • Båndbredde – En god båndbredde gjør at mange personer kan besøke nettsiden din samtidig. Måles i Gigabyte.
 • Lagringsplass – hvor stor plass trenger du til å lagre nettsiden, inkludert alle bilder, tekst og layout? Noen har enkle nettsider som tar liten plass, andre har mye innhold som krever større lagringskapasitet. Måles i Gigabyte.
 • Sikkerhet – hvis noen ønsker å angripe din nettside, er det opptil hosting-tjenestens sikkerhetssystemer å avverge dette. Hackere og andre har en lang rekke metoder for å stjele informasjon, endre og slette informsjon eller få den til å gå ned. Ved å bruke de beste og mest oppdaterte sikkerhetssystemene, kan man sikre seg mot de aller fleste angrep. Serverparken som Webexpressen benytter er sertifisert i den strenge PCI Level 1, som er det høyeste sikkerhetsnivået, og er revidert av en uavhengig part. Les mer om dette her: https://www.pcicomplianceguide.org/
 • Backup og overvåkning – Våre kunders nettsider blir automatisk lagret flere sikre steder, slik at vi alltid har backup i tilfelle noe skulle skje. Vi har også et dedikert sikkerhetsteam som overvåker ytelsen til hver enkelt nettside, slik at de alltid har optimale forhold. Vi tar sikkerhetskopier med ulike intervaller ned i per time og opp til per måned. På den måten har vi alltid de siste ulike versjoner i backup.
 • Tilgjengelighet – Du får muligheten til å administrere dine ansattes brukerrettigheter, og kan derfor sørge for at optimal sikkerhet ivaretas. Du kan opprette en rekke antall ulike roller der de ulike brukerne har tilgang på spesifikke ressurser.
 • Cpanel – Alltid med i din hosting pakke fra Webexpressen.no. Dette er en tilleggstjeneste mange hosting partnere ikke leverer fordi det er kostbart – hos oss er det inkludert!
  cpanel er inkludert hos webexpressen
 • E-post kontoer – det er vanlig at hosting-tjenesten også tilbyr et antall e-post kontoer. Hos Webexpressen.no har du uendelig muligheter.
 • Brukerstøtte – har du spørsmål eller om det oppstår problemer, har Webexpressen et team som er klare for å hjelpe deg. De kan nås via vårt online supportsystem, telefon, epost, live chat, Facebook eller Twitter.

Domene / nettadresse

Hvis du ikke har kjøpt et domene, kan vi enkelt ordne det for deg. Du bør velge et passende domenenavn, som helst er det samme som butikkens navn, hvis det domenet er ledig. F.eks. har Webexpressen et domene som er www.webexpressen.no. Du kan også ha flere domener der alle leder inn til samme nettside. F.eks. har Aftenposten kjøpt opp www.ap.no i tillegg til www.aftenposten.no, slik at du slipper å skrive hele ordet. Hvis butikken din har et navn som ofte blir feilstavet, kan du jo vurdere å kjøpe flere varianter av navnet. Domenenavn er veldig rimelig og kjøpes for ett eller flere år om gangen. Ring oss, så kan vi sjekke om det domenet du ønsker er ledig.

Les mer og registrer deg som kunde hos oss! Nettbutikk og nettsider starter du enkelt hos oss på Webexpressen.no

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.