Følg oss:

Ring oss: 91185645

Hvorfor velge Magento som plattform!

Webexpressen.no > Nettbutikk  > Hvorfor velge Magento som plattform!
Hvorfor velge Magento som plattform!

Hvorfor velge Magento som plattform!

Går du med planer om å starte din egen nettbutikk eller oppgradere din etablerte til noe mer moderne? På markedet i dag finnes det flere forskjellige plattformer du kan bygge opp nettbutikken din med. Likevel vil valget av hvilken plattform du skal velge avhenge av blant annet;

  • om du er en nyetablert eller etablert bedrift
  • liten eller stor bedrift
  • lite budsjett eller stort budsjett
  • du ønsker å kun rette deg mot det norske markedet eller om du vil satse internasjonalt.

I tillegg må du bestemme deg for om du skal velge en ekstern plattform med åpen kildekode eller utvikle en selv. For deg som enten skal starte en ny nettbutikk eller oppdatere til noe mer moderne, er en nettbutikkplattformer med åpen kildekode et godt utgangspunkt. Det største og mest anerkjente nettbutikkplattformene med åpen kildekode i verden er uten tvil Magento.

Hva er Magento?

Det er estimert at 25 % av verdens nettbutikker bruker Magento som plattform, og det har blitt en veldig populær plattform blant brukere til å lage nettbutikk. Det er ikke uten grunn at Magento har blitt så populær. Magento har enorme fordeler som flere ulike funksjoner, brukervennlighet og dynamiske egenskaper som har gjort at plattformen deres skiller seg ut. For ulike nettbutikker som tar for seg å selge en rekker ulike produkter, er Magento en ideell løsning for å drive trafikk og få en vellykket nettbutikk.

Fordeler med Magento

  •  Mange ulike moduler 

Magento har mange ulike temaer, moduler og utvidelser som også kommer med en rekke funksjoner som gjør brukeropplevelsen enda bedre. Ved at det er svært mye funksjonalitet integrert i plattformen får man grunnmuren til en solid nettbutikk.

  • Responsivt design 

Etter at Google i 2015 innførte en rekke nye faktorer for å gi brukere av deres søkemotor en bedre opplevelse, har implementering av respons design blitt et viktig behov får å nå kunder. Et responsivt design bidrar til flere fordeler for nettbutikken din. Dette inkluderer blant annet nettstedets rangering i søkemotoren, tilpasset enhver skjermstørrelse (mobil, nettbrett og desktop) og forbedrer innlastningstiden for nettsiden din. Skal du lykkes innen netthandel i dag, er det et «must» å ha en nettsted med responsivt design.

  • Markedsføring og kampanjer 

Magento har flere ulike verktøy som gir deg mulighet til å styrke markedsstrategien din. Du kan for eksempel inkludere nyhetsbrev og e-postmarkedsføring for å informere og selge produkter til kundene dine. I tillegg har Magento funksjoner som kuponger, rabatter, relaterte produkter, produktomtale, oppsalg og mer salg og mange andre integrert i plattformen. Alle disse verktøyene og funksjonene vil være med på å gjøre din nettbutikk unik og konkurransedyktig.

  • Betaling og bestilling

En fordel med Magento er at du har mulighet til å legge til en «one page checkout», altså at betalingen i kassen skjer i et og samme steg. I tillegg til at kundene dine kan gjennomføre hele betalingsprosessen på en og samme side, kan de også når som helst gå tilbake og endre informasjon uten å falle ut av prosessen. Kundene dine vil i tillegg bli oppfordret til å opprette en kundekonto for å lettere kunne oppnå fordeler senere. Det gir deg som eier av nettbutikken en fordel med at du kan lagre individuell informasjon om kunden som du kan bruke i markedsføring og kundebehandling.

Ønsker du å starte din egen nettbutikk eller oppdatere din eksisterende? Ta kontakt så hjelper vi deg med å komme igang.

No Comments

Post a Comment

Comment
Navn
Email
Website