Følg oss:

Ring oss: 91185645

Hvorfor velge WordPress som plattform!

Webexpressen.no > Nettbutikk  > Hvorfor velge WordPress som plattform!
Hvorfor velge WordPress som plattform!

Hvorfor velge WordPress som plattform!

Noe av det første du må gjøre når du skal lage en ny nettside, er å velge hvilket publiseringsverktøy du skal benytte. Selv om de fleste plattformene er i stand til å håndtere ulike webprosjekter er det viktig å velge en som er riktig etter ditt behov.

I tillegg må du bestemme deg om du skal velge en ekstern plattform eller utvikle en selv. Skal du utvikle en egen plattform, kreve det store interne IT-ressurser i form av blant annet programmere. Om du ikke har disse ressursene og heller ønsker å bruke løsning fra en ekstern leverandør, kan WordPress være den beste løsningen for deg.

Hva er WordPress?

WordPress er verdens mest populære publiseringsverktøy for nettsideinnhold (CMS), og det er basert på åpen kildekode «open source». Når det kommer til det tekniske er det i hovedsak basert på PhP og MySQL.

WordPress har helt fra begynnelsen av blitt designet sik at du ikke skal trenge å kunne noen form for kunnskap om verken programming eller koding. Du trenger derfor ikke å kunne PhP, CSS, HTML for å bruke det. Du trenger faktisk ikke slå opp forkortelsene på de forskjellige ordene for å forstå hva det er. Likevel, om du kjenner til koding vil WordPress gi deg muligheten til å lage en hvilken som helst nettside. Siden WordPress er enkel og bruke, har det gjort den til en veldig populær løsning for både webdesignere og sluttbrukere.

Hvorfor velge WordPress

Fordeler med WordPress!

At WordPress har blitt en så populær løsning blant både webdesignere og sluttbrukere, kommer av flere grunner. Vi har plukket ut 4 av de.

1) Plug-ins

I grunninstallasjonen av WordPress inneholder det kun basic funksjoner som du trenger for å sette opp en nettside. Men med ulike plug-ins kan du installere små programmer som en del av WordPress for å gjøre nettsiden din mer funksjonell og optimal for brukerne din. Ulike type plug-ins kan være Facebook eller Instagram integrasjon, kontaktskjema, bildegalleri, chat og nettbutikk (WooCommerce). Det finnes i dag over 20 000 plug-ins som du kan laste ned gratis og installere som en del av WordPress.

2) Utseende

Du kan på veldig kort tid endre utseende på nettsiden din ved hjelp av ulike themes, eller temaer.  Dette er mal-filtre (templates)  til WordPress som avgjør hvordan nettsiden din vil bli seende ut med hensyn til layout og grunndesign.

3) Responsivt design

At nettsiden din er responsivt vil si at sidene dine tilpasser uansett hvilken enhet dine besøkende bruker, om det er mobil eller smart brett. Skal man bli rangert høyt oppe i søkeresultatet, må man ha en mobilvennlig side med responsivt design.

4) Søkemotoroptimalisert

Bestemmer du deg for å velge en WordPress løsning er det veldig enkelt å tilpasse nettsiden slik at du havner høyt oppe i Google sin søkemotor og blir mer synlig for andre bedrifter. Dette er mulig siden WordPress benytter seg av databaser og en logisk URL struktur. Likevel forutsetter dette at du oppdaterer jevnlig og er bevist på hvilke ord du ønsker å treffe på.

Trenger du mer informasjon om WordPress sider? Ta gjerne kontakt så hjelper vi deg med å sette opp din egen nettside!

No Comments

Post a Comment

Comment
Navn
Email
Website