Følg oss:

Ring oss: 91185645

Magento Nettbutikk

Webexpressen.no > Nettbutikk  > Magento Nettbutikk

Magento Nettbutikk

Magento er en av verdens ledende utviklere av plattformer for nettbutikker. Analysebyrået Alexa rangerer de som nr.1 på verdensbasis av ehandelsplattformer, med en markedsandel på ca. 30% blant de 30 største tilbyderne.

losning-magento-commerce-webexpressen-webshop[1]

Magento ble startet i 2007 av Varien Inc og i 2011 ble de kjøpt opp av eBay, som satser videre på å utvikle og forbedre produktene og tjenestene. Magento tilbyr to forskjellige hovedutgaver av sin platform for nettbutikker, Magento Community (gratis versjon) og Magento Enterprise (årlig lisens).
Vi i Webexpressen.no tilbyr begge versjonene til våre kunder. Kundens ambisjon, behov og ønsker er med på å avgjøre valg av Enterprise eller Community. Kort sagt kan man si at de små og enklere nettbutikkene bruker Community, mens de større nettstedene med mye trafikk og mer komplekse behov bruker Enterprise-utgaven. Begge gir gode muligheter for vekst, applikasjoner og tilpasning av siden. Noe av det som er så bra med løsningene vi lager er at de er skalerbare og man kan vokse med de. Ved behov kan vi også konvertere en nettbutikk fra Magento Community over på Magento Enterprise. 

Webexpressen.no har sertifiserte utviklere på Magento og de tilpasser netthandelsløsningene for dere som kunder, slik at de fungerer helt optimalt opp mot deres behov og ønsker. Vi er også rådgivere for kundene våre under utviklingen, slik at man velger de rette applikasjonene og funksjonene.

 

magento-responsive-design-webexpressen[1]

Vi i Webexpressen.no har basert oss på Magento av flere grunner. Magento er en velprøvd og gjennomarbeidet løsning, med gode verktøy og brukergrensesnitt. Det er den mest bruke open-source platformen og har en fantastisk utvikling. Magento en meget stabil og fleksibel plattform som har tatt høyde for utvidelser og vekst, og som derfor passer godt til de høye kravene vi selv ser etteri løsninger. Vi er opptatt av at våre kunder skal ha gode netthandelsløsninger som gir gode brukeropplevelser og dermed et høyt salg. Ved at vi er dyktige på Magento-plattformen kan vi tilby en skreddersydd løsning til hver kunde, en trygghet på at stabilitet og sikkerhet er ivaretatt. 

Du får også en løsning som er god både å drifte og bruke i det daglige. Magento ersatt opp med søkemotoroptimalisering, responsive sider og en rekke andre funksjoner for at du skal få mest mulig trafikk og salg. Magento responsive solution.

Dermed ligger alt til rette for at Webexpressen.no kunder opplever suksess på sine netthandelsløsninger. Vi har suksess når våre kunder har suksess!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.